SONY BDP-S7200

image

  image  image  image  image  


Tekintse meg DVD- vagy Blu-ray™ Disc lemezén található tartalmait 4K felbontásnövelés által biztosított lenyűgöző részletgazdagság mellett

Full HD Sony hdmi.png 3d.png 4K_Upscale.png


Termékkód: BDP-S7200
Gyártó: SONY

Ár:
61 700 Ft

Mennyiség:  


     


Leírás
|
Hasonló termékek

Páratlan képek, autentikus hangzás
Tekintse meg DVD- vagy 2D/3D Blu-ray Disc lemezén található tartalmait 4K felbontásnövelés által biztosított lenyűgöző részletgazdagság mellett. A stúdióminőségű, nagy felbontású hang technológiájával pontosan azt hallhatja, amit az előadó a stúdióban elképzelt. A lejátszóval a finom részletek középpontba kerülnek, jelentősen hozzáadva a filmek a tévéműsorok és a zenék hangzásához. A super Wi-Fi folyamatos streamelést biztosít webes tartalmai számára.

Nagy felbontású hang
A nagy felbontású hang technológiájával koncertteremmé változtathatja nappaliját. A CD-nél nagyobb mintavételezésnek és bitsebességnek köszönhetően a nagy felbontású hang szélesebb dinamikatartománya gazdagabb mély hangokat és még finomabb részletgazdagságot biztosít.

Élethűen tiszta kép 4K felbontásnöveléssel
Lépjen be a házi mozi új világába. A Full HD felbontás négyszeresét nyújtó 4K nyolcmillió pixellel hihetetlenül élethű képet hoz létre, amely tényleg olyan, mint a valóság maga.

Élethű képek
A 4K felbontás úgy képes visszaadni az élénk színeket, hogy közben megtartja a fényerőt, az árnyalatokat és a színtelítettséget is.

Nagyobb jelerősséget biztosító super Wi-Fi
Élvezze a super Wi-Fi nyújtotta gyors böngészést. A hagyományos Wi-Fi(R) esetében tapasztaltnál erősebb jel egyenletes videoadatfolyamot és érzékeny böngészést biztosít otthonának minden pontján.

A web legjava a televízión
Vesse bele magát az online világba, és nézzen szét. Ismerje meg a Sony Entertainment Network hálózatot és éljen a legújabb filmekhez, zenékhez, adásvisszanéző tévés szolgáltatásokhoz és további tartalmakhoz biztosított azonnali hozzáférés lehetőségével. Pörgesse végig a kiválasztott online csatornákat, vagy töltse le a legújabb videókat a YouTube-on.

Üljön közelebb, lásson még többet
A magasabb képminőség azt jelenti, hogy közelebb ülhet a képernyőhöz a nagyobb látószög érdekében

A kezelés intelligens módja
A TV SideView alkalmazással okostelefonját/tabletjét távvezérlőként használhatja. A tévéműsorok böngészése mellett lehetősége nyílik kedvenc filmjeivel kapcsolatos tudnivalók megtekintésére, és közösségi oldalak élőben történő követésére egyaránt.

Nagy képernyőn láthatja az okostelefont
Tekintse meg és ossza meg okostelefonját tévéképernyőjén a képernyőtükrözés által. A Miracast funkcióval nagyképernyős kezelést biztosíthat okostelefonjáról vagy tabletjéről származó fotóinak, videóinak és zenéinek.

Beépített merevlemez Nincs
Blu-ray 3D Igen
Blu-Ray felvevő Nem
Memóriakártya foglalat Nincs
DVB-T tuner Nincs

Bemenetek

 
Kompozit bemenet Nincs
Scart bemenet Nincs
Audio bemenet Nincs
USB port Van
DV bemenet Nincs

Kimenetek

 
Kompozit kimenet Nincs
Komponens kimenet Nincs
Scart kimenet Nincs
Audio kimenet Nincs
Digitális audió kimenet (koaxiális) Van
Digitális audió kimenet (Optikai) Nincs
HDMI kimenet Van

Támogatott formátumok

 
Mkv Igen
Dolby Digital Van
DTS Van
MP3 Igen
JPEG Igen

Vezeték nélküli szabványok

 
Wi-Fi Van
DLNA támogatás Van
NFC támogatás Nincs

Méretek

 
Szélesség 430 mm
Magasság 49 mm
Mélység 210 mm
Súly 2.3 kg

További tulajdonságok

 
4K felskálázás Van
Energiafogyasztás 16 W