SONY BDP-S6500

image

  image  image  image  image  


Blu-ray Disc™ lejátszó 4K-felskálázással
 

Figyelje, amint a 4K lenyűgöző, élénk realizmusában és képtisztaságában életre kel a szórakozás a BDP-S6500 eszközzel


Termékkód: BDP-S6500
Gyártó: SONY

Ár:
46 500 Ft

Mennyiség:  


     


Leírás
|
Hasonló termékek

4K felskálázás az élethűen tiszta képért
Próbálja ki kedvenc filmjeit a Full HD felbontás akár négyszeresét nyújtó 4K felskálázással. Kompatibilis tv-hez csatlakoztatva egy fejlett videoprocesszor a normális videókat olyan jellé alakítja, amely közelebb áll a 4K felbontáshoz (3840 x 2160). Nyolcmillió pixeles képeivel a felvételei élesebbé és részletgazdagabbá válnak, és a magasabb képminőség révén közelebbről is nézheti a képernyőt, így még moziszerűbb élményt átélve.

Dolby TrueHD a rendező által elképzelt hangzásért
Élvezze a Dolby(R) TrueHD rendszer nyújtotta páratlan hangminőséget, amely veszteségmentes hangzást biztosít filmek és zenék esetében egyaránt. Azáltal, hogy reprodukálja a stúdióban rögzített mesterszalagokon hallható minőséget, Blu-ray Disc(TM) lemezekhez, DVD-khez és letöltött tartalmakhoz is páratlanul valósághű hangvisszaadást biztosít.

DTS-HD a stúdiominőségű precizitásért
Élje át a precíz és részletgazdag otthoni hangrendszer élményét. A DTS-HD(TM) Master Audio segítségével kedvenc Blu-Ray Disc(TM) lemezeinek és streamelt filmjeinek zenéit eredeti, tömörítetlen formátumban hallgathatja - ahogyan a rendező megálmodta. A nagy felbontású DTS-HD(TM) hang ezen kívül rendkívüli részletgazdagsággal adja vissza a zenei előadások hangzását, így minden hangjegy szinte stúdiominőségben hallatszik.

Csatlakozzon otthoni hálózatához a DLNA-val
A DLNA (Digital Living Network Alliance) az adatok otthoni hálózatokon keresztül történő megosztására vonatkozó iparági szabvány. Ilyen módon egyszerűen átviheti kedvenc számait, filmjeit és képeit a DLNA-t támogató készülékek között, legyen az tévékészülék, számítógép, hordozható kiszolgáló vagy játékkonzol.

Merüljön el a Full HD 3D világában
Tekintse meg a 3D Blu-ray Disc(TM) filmeket Full HD minőségben - ehhez egyszerűen csak csatlakoztatnia kell a lejátszót egy 3D-képes HD tv-hez egy HDMI-kábel segítségével. Amellett, hogy az összes 3D Blu-ray lemez tartalma még élethűbben és tisztábban jelenik meg, a Blu-ray Disc(TM) lejátszó a 3D-szimuláció segítségével 2D-s filmjeinek is nagyobb mélységet és részletgazdagabb képet biztosít.

A TRILUMINOS(TM) életre kelti a színeket
Fedezze fel a valósághű színeket és tónusokat. A TRILUMINOS színek szélesebb látható színspektrumának köszönhetően élethűbbé válnak az árnyalatok és textúrák. A nehezen utánozható élénkvörös, tengerkék és smaragdzöld színek ragyogóan jelennek meg, így a tájképek és a tenger is sokkal élethűbbnek látszanak. Az arcok a hűen reprodukált bőrtónusoknak köszönhetően sokkal szebben jelennek meg.

Az IP Content Noise Reduction PRO funkció élesít és finomít
A különböző képtechnológiákat egyesítő IP Content Noise Reduction PRO segítségével mindent tisztán láthat. A zajcsökkentés javítja az alacsony felbontású webes videók minőségét, míg a HD Reality Enhancer pixelről pixelre kielemzi a képet a még tökéletesebb textúra- és a színminőség érdekében. Élvezze a Pure Picture Control által nyújtott nagyobb kontrasztú, élethűbb képeket, valamint az egyenletes színátmenet a Super Bit Mapping segítségével.

Egyenletes video-adatfolyam a super Wi-Fi segítségével
Élvezze a super Wi-Fi(R) nyújtotta tökéletes és gyors böngészés élményét. A Blu-ray Disc(TM) lejátszó különleges Wi-Fi(R) modullal rendelkezik, mely optimális elhelyezésének köszönhetően maximális jelerősséget biztosít. Az intelligens többantennás kialakítás a hagyományos Wi-Fi(R) esetében tapasztaltnál megbízhatóbb jelet biztosít, ezáltal egyenletes video-adatfolyamot és gyors böngészést nyújt otthonának minden pontján.
Képernyőtükrözéssel megoszthatja az okostelefonja tartalmát

Élvezze az okostelefon és a tablet tartalmát extra méretben a Miracast funkcióval. A képernyő tükrözéséhez egyszerűen társítsa az eszközt a nagy képernyős televíziójához, és máris megjelenítheti a tévén az online filmeket és tévésorozatokat, az eszközön tárolt fényképeket és videókat, valamint kedvenc alkalmazásait. A csatlakoztatás Wi-Fi Direct segítségével történik, ezért Önnek még csak nem is kell vezeték nélküli hálózatra csatlakoznia a kedvenc tartalmai megosztásához.

Gyors, intuitív grafikus kezelőfelület
A grafikus felhasználói felülettel egyszerűen megtalálhatja a keresett alkalmazásokat és funkciókat. A könnyen navigálható panelek kiváló böngészést biztosítanak a tévéképernyőn. A speciális tartalommegosztásnak köszönhetően az egyik oldalon a kiemelt alkalmazások, a másikon pedig kedvenc alkalmazásai találhatók. Minden rendezett, és gyorsan elindítható.

Hozzon ki többet tévéjéből a TV SideView alkalmazással
Használja okostelefonját vagy tabletjét (Android vagy iOS) a tv-készüléke vezérléséhez egyaránt, böngéssze a csatornákat és tudjon meg még többet az éppen nézett műsorról az élmény megszakítása nélkül. A TV SideView alkalmazással beléphet a közösségi térbe: Írjon Twitter-üzenetet a kiváltott érzéseiről, egy izgalmas sorozat befejező részéről, vagy nézze meg valós időben, hogy mit ír kedvenc műsoráról a többi rajongó.

Szupergyors indítás - már nézheti is
Nem szeretne várni a szórakozásra ? A gyorsindítás mód és a rövid betöltési időnek köszönhetően a Blu-ray Dis lejátszónak alig 1 másodpercre van szüksége a bekapcsoláshoz. Vágjon azonnal az események közepébe! mindössze fél perc szükséges, hogy a Blu-ray Disc film lejátszása elinduljon a lemeztálca becsukásától számítva. Ha nem néz Blu-ray tartalmat, akkor még gyorsabban elindíthatja az internetes tartalmakat.

Kiváló teljesítmény kétmagos processzorral
A nagy teljesítményű kétmagos processzor gyors, akadásmentes működést biztosít. A honlapok gyorsabban betöltődnek, a filmek és a YouTube-videók hamarabb elindulnak, és a lejátszás érezhetően gördülékenyebben megy. Még a menüben való lépkedés is gyorsabb, így teljes mértékben a szórakozásra koncentrálhat.

USB plug and play
Életre kelti filmjeit és fényképeit. Csak illessze USB-meghajtóját az előlapon lévő USB-portba, és képeit és videóit máris megjelenítheti a tévén.

Digital Music Enhancer technológia a tisztább, gazdagabb hangzásért
Leheljen új életet a digitális zenéibe a Digital Music Enhancer technológia segítségével, mely a három Sony audiotechnológia ötvözete. A DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), a Dynamic Recovery Range technológia és a speciális automatikus hangerő-szabályozás együttesen biztosítja a részletek helyreállítását és a különböző formátumok hangerőugrásainak elkerülését. Az eredmény a magával ragadó hangok és a párbeszédek, filmek és a zenék maximális élménye.

Megtekintés a PlayStation(TM) Video segítségével
A PlayStation Video segítségével azonnali hozzáférést élvezhet Hollywood legújabb kasszasikereihez, időtlen klasszikusaihoz és a tévéműsorokhoz - az adásba kerülést követő napon. A szolgáltatást bármikor, bárhol elérheti az összes kedvenc eszközén.

Beépített merevlemez Nincs
Blu-ray 3D Igen
Blu-Ray felvevő Nem
Memóriakártya foglalat Nincs
DVB-T tuner Nincs

Bemenetek

 
Kompozit bemenet Nincs
Scart bemenet Nincs
Audio bemenet Nincs
USB port Van
DV bemenet Nincs

Kimenetek

 
Kompozit kimenet Nincs
Komponens kimenet Nincs
Scart kimenet Nincs
Audio kimenet Nincs
Digitális audió kimenet (koaxiális) Van
Digitális audió kimenet (Optikai) Nincs
HDMI kimenet Van

Támogatott formátumok

 
DivX Nem
XviD Igen
Mkv Igen
Dolby Digital Van
DTS Van
MP3 Igen
JPEG Igen

Vezeték nélküli szabványok

 
Wi-Fi Van
DLNA támogatás Van
NFC támogatás Nincs

Méretek

 
Szélesség 255 mm
Magasság 39 mm
Mélység 192 mm

További tulajdonságok

 
4K felskálázás Van
Energiafogyasztás 12 W