SONY SRS-XB3 G

imageÉrezze az EXTRA BASS erejét
SONY SRS-XB3 G

A kifejezetten tánczenékhez kifejlesztett, innovatív EXTRA BASS technológia


Termékkód: SRS-XB3 G
Gyártó: SONY

Ár:
44 900 Ft

Mennyiség:  


     


Leírás
|
Hasonló termékek

Az innovatív EXTRA BASS technológiának köszönhetően ez a tökéletes hangsugárzó ideális választás az EDM és egyéb, súlyos basszusokkal teli zenei műfajok élvezetére . Egyedi Sony digitális jelfeldolgozási ( DSP ) rendszerével az EXTRA BASS kiemeli a mély, átütő basszusokat.

48 mm-es teljes tartományú hangsugárzó-egység
Az EXTRA BASS hangzás megszólaltatására tervezett, újonnan kifejlesztett 48 mm-es teljes tartományú hangsugárzó-egység a nagy teljesítményű beágyazott mágnes és a hosszú rezgések révén a mély basszushangzást is tökéletesen visszaadja . A könnyű membrán pedig magas hangnyomás elérésére képes annak érdekében, hogy a mindennél fontosabb, átütő basszusokat megszólaltathassa.

Vízálló kialakítás
Akár a medence mellett szeretne bulizni, akár csak kültéren szeretné használni a Sony  SRSXB3R. EU8 Hordozható, vezeték nélküli hangsugárzó kat, a vízálló kialakítás révén ezt nyugodtan megteheti.

24 órás akkumulátorkapacitásBulizzon éjjel-nappal. A Sony  SRSXB3R. EU8 Hordozható, vezeték nélküli hangsugárzó megnövelt akkumulátorkapacitás nak köszönhetően zenéi még hosszabb időre elegendőek – így a bulinak sem kell véget érnie.

Egyszerű átvitel NFC és Bluetooth® kapcsolattal
A rövid hatótávolságú kommunikáció (NFC) és a Bluetooth® technológia nem igényel vezetékes kapcsolatot és bonyolult beállításokat. Egyszerűen érintse az NFC-kompatibilis eszközt a fejhallgatóhoz az azonnali, zökkenőmentes csatlakozáshoz, majd indítsa el zenegyűjteménye átvitelét. Nincs NFC? Nem probléma. Csatlakozzon Bluetooth® kapcsolaton keresztül, és máris készen áll az átvitelre. Így is ismerheti: SRS XB 3, SRSXB3, SRS XB3, SRS-XB 3


Audio bemenetVan
USB csatlakozóVan
KártyaolvasóNincs
Bluetooth Van
NFC támogatás Van
DLNA támogatás Nincs
Akkumulátor működési ideje24 óra
Méret21.1 x 8 x 8.3 cm