SONY BSP10

imageJó hangzással még jobb a szórakozás
 

Ezzel a szép és nagy teljesítményű vezeték nélküli minihangszóróval megadhatod a zenének azt a hangzást, ami jár neki.


Termékkód: BSP10
Gyártó: SONY

Ár:
19 990 Ft

Mennyiség:  


     


Leírás
|
Hasonló termékek

Élvezd a zenét!

Ezzel a szép és nagy teljesítményű vezeték nélküli minihangszóróval megadhatod a zenének azt a hangzást, ami jár neki. Az okostelefonod 10 méteres távolságon belül bárhol lehet, hogy élvezhesd a BSP10 mély basszusát és tiszta magas hangjait. Az összetett 360°-os hangszórórendszer az egész helyiséget betölti zenével.Telefonálj együtt másokkal!

Ha hívás érkezik, nyomd meg a Fogadás gombot. A zene elhalkul, te pedig elkezdhetsz beszélni. A vezeték nélküli hangszórón beépített mikrofon is van, ami ideális, ha mások is részt akarnak venni a beszélgetésben. Ha az okostelefonoddal telefonálsz, mindenkit bevonhatsz a beszélgetésbe, aki a közeledben van. Konferenciahívásokhoz kiváló.Vidd magaddal!

Ezt a vezeték nélküli hangszórót zenehallgatásra és telefonálásra is használhatod. Kicsi és könnyű is. Elviheted a parkba, a munkahelyedre vagy bárhová, ahol szükséged van rá. Imponáló akkumulátorteljesítményének köszönhetően akár 10 óráig is hallgathatsz rajta zenét és telefonálhatsz. Amikor nem használod, a BSP10 Bluetooth(R)-hangszóró átvált az energiatakarékos alvó üzemmódra.Vezeték nélküli töltés

A BSP10 Bluetooth(R)-hangszóró tölthető micro USB-csatlakozón és Qi-tanúsítású vezeték nélküli töltővel, például a Sony Wireless Charging Plate WCH10 segítségével. Egyszerűen tedd rá a hangszórót a vezeték nélküli töltőre, és már gyűlik is benne az energia.
 
Hangteljesítmény10 W
Audio bemenetNincs
USB csatlakozóVan
KártyaolvasóNincs
Bluetooth Van
NFC támogatás Van
DLNA támogatás Nincs
Akkumulátor működési ideje10 óra
Méret7.8 x 6 x 6 cm
Tömeg300 g