Bal oszlop teteje

telefon: +36 20 669 1238

email: info@klubmedia.com

Keresés
 

BRAVIA hírek

Tájékozódjon előzetesen az új BRAVIA tv-készülék funkcióiról, amelyeket a Sony a 2011-es Szórakoztatóelektronikai Kiállítás (CES) keretében mutat be. Ismerje meg az új BRAVIA televíziókat, amelyek várhatóan 2011 tavaszától kaphatók.

image

Technológiák és funkciók 2011-ben

 

Sony internet tv

További tudnivalók a Sony internet tévéről

2011-ben a Sony internet tévé még többet juttat tévéje képernyőjére a webhelyekről az új csatornákkal és szolgáltatásokkal bővülő BRAVIA Internet Video szolgáltatással. Élvezze az olyan videomegosztó oldalakat, mint a YouTube™ és a DailyMotion™, a sportműsorokat a Eurosport csatornán keresztül, valamint nézze meg a világ legnépszerűbb klasszikus zenei előadásait a Berlini Filharmonikus Zenekar Digitális Hangversenytermének segítségével - közvetlenül az Ön tv-képernyőjén keresztül.

 

 

Intelligensebb csatlakoztathatóság a Sonytól

Intelligensebb csatlakoztathatóság

A 2011-ben megjelenő televízióink már önmagukban is támogatják az internethez való hozzáférést lehetőségét, a beépített Wi-Fi-t vagy vezeték nélküli LAN-Ready funkciók által. A 2011-es év újdonságai közé tartozik a Skype™ támogatása, illetve a Gracenote® adatbázishoz való hozzáférés, amellyel dalokról, filmekről szerezhet be bővebb információkat. A TrackID™ a kedvenc tévéműsorában játszott háttérdalokat automatikusan, egyetlen gombnyomásra felismeri.

Bizonyos BRAVIA modellek esetében Android telefonját vagy iPhone készülékét távirányítóként használhatja egy ingyenes alkalmazás letöltésével után – vagy fényképeket küldhet közvetlenül telefonjáról a tv-készülékére a Wi-Fi Direct segítségével*.

 

 

3D a Sonytól

Egyedülálló 3D a Sonytól

3D televízióink 2011-től kapható választéka a jelenleg elérhető legjobb otthoni 3D élményt nyújtja. Tisztább és ragyogóbb 3D képet biztosít elenyésző elmosódással úgy, hogy a környezeti fényekből származó zavaró hatás is minimális. Az újratervezett aktív 3D szemüveg még könnyebbek, ezáltal még kényelmesebbek. Ráadásul a standard 2D filmeket valós időben élethű 3D formátumba konvertálhatja. Ezenkívül - mivel a 2011-től kapható minden BRAVIA 3D tv-készülék teljesen integrált 3D jeladóval rendelkezik - nem szükséges választható extra készüléket csatlakoztatnia.

 

 

Jobb képminőség a Sonytól

Még jobb kép a Sonytól

Függetlenül attól, hogy 2D vagy 3D formátumban néz tévét, a 2011-től kapható HD-televíziók egy sor fejlett képalkotó technológiával és funkcióval rendelkeznek. Az új LED-technológiának (intelligens Peak LED) köszönhetően létrejövő nagy fényerejű és precíz háttérfény teltebb fekete és legfényesebb fehér színt eredményez, így csodás, kontrasztos kép jön létre. Az X-reality technológiára jellemző egyedülálló képjavító megoldások és algoritmusok őrködnek a képminőség felett – az X Reality PRO által pedig közel HD-felbontású képek láthatók még az alacsonyabb minőségű forrásokból származóan is (pl.: internet, gyengébb minőségű videokamerák).

 

 

*Firmware-frissítés szükséges, amely indítás után áll rendelkezésre.

Keresse a Derült égből fasírt c. filmet Blu-ray 3D™ lemezen
Keresse a Rém rom című filmet Blu-Ray 3D™ lemezen
Keresse a Nagyon vadon című filmet Blu-Ray 3D™ lemezen

Derült égből fasírt © 2009 Sony Pictures Animation Inc. Minden jog fenntartva.
Rém rom © 2006 Columbia Pictures Industries, Inc. és GH One LLC. Minden jog fenntartva.
Nagyon vadon © 2006 Sony Pictures Animation Inc. Minden jog fenntartva.

A YouTube és a YouTube logó a Google Inc. védjegyei.
Az összes egyéb védjegy a mindenkori tulajdonos tulajdona.

 

 

 

Vissza
2011. március 23. @ 13:43:51
Megosztás: