Bal oszlop teteje

telefon: +36 20 669 1238

email: info@klubmedia.com

Keresés
 

Hamarosan hazánkban is kiadják Joe Satriani montreali koncertjétánkban

Április 23-án a Sony jóvoltából mi is hallhatjuk és láthatjuk a nálunk is roppant népszerű gitáros Joe Satriani, Satchurated: Live In Montreal című koncertanyagát DVD, Blu-ray (2D és 3D) és dupla CD formátumban.

image

A kiadvány producere maga Satriani és Mike Fraser volt, míg a koncertfilmet, a Grammy- és Emmy-díjas Pierre & François Lemoureaux rendezte.

A műsort Satriani "Black Swans and Wormhole Wizards" albumát támogató "The Wormhole" turnéja során 2010. december 12-én rögzítették a montreali Metropolisban. A "Satchurated: Live in Montreal" idén márciusban néhány moziban is bemutatásra került limitált ideig világszerte.

Satriani legjobb előadását összesen 10 kamerával vették fel 2D-ben és 3D HD formátumban is. A nagy felbontású felvételnek köszönhetően Satriani játékát ugyanolyan élvezetes látni, mint hallgatni. Minden egyes akkordváltást úgy örökítették meg, mintha valaki egy nappalijában megrendezett koncerten venne részt egymaga, így nem kétséges, hogy Satch rajongói már alig várják a film megjelenését.

Az elmúlt két évtizedben Satriani körbeutazta a világot, teltházas koncerteket adva önálló koncertjein, illetve a G3 nevű all-star gitár extravaganza alapítójaként. Stúdió és élő albumai napjainkig több mint 10 millió példányban keltek el, és számos szólólemeze közül kettő platina, míg négy másik aranylemez lett Amerikában, melyek összesen 15 Grammy-díj jelölést is hoztak számára. Mellék-projektje, a Chickenfoot - melyben a Van Halen egykori frontembere, Sammy Hagar, egykori basszusgitárosa, Michael Anthony, és a Red Hot Chili Pappers dobosa, Chad Smith is játszik -, debütáló albuma aranylemez lett, és nemrég jelentette meg második stúdió albumát.

Satriani szintén feltűnik az Oscar-díjra jelölt "Pénzcsináló" (Moneyball) című Brad Pitt filmben, melyben újra alkották saját, a 2002-es Baseball bajnokság nyitó napján, az Oakland A csapat pályáján előadott himnuszát. 2012 márciusában Satriani újjáélesztette a G3 "Down Under" turnéját, melyen legendás gitáros barátaival, köztük Stevei Vai-jal vesz részt, és mely augusztusban Budapestet is érinti Steve Morse-szal kiegészülve.


"Satchurated: Live in Montreal" dallista:

Disc 1:

’Ice 9’
’Hordes Of Locusts’
’Flying In A Blue Dream’
’Light Years Away’
’Memories’
’War’
’Premonition’
’Satch Boogie’
’Revelation’
’Pyrrhic Victoria’
’Crystal Planet’
’The Mystical Potato Head Groove Thing’
’Dream Song’

Disc 2:

’God Is Crying’
’Andalusia’
’Solitude’
’Littleworth Lane’
’Why’
’Wind In The Trees’
’Always With Me, Always With You’
’Big Bad Moon’
’Crowd Chant’
’Summer Song’

Bonus tracks:

’Two Sides To Every Story’
’The Golden Room’

Vissza
2012. április 11. @ 15:27:57
Megosztás: