Bal oszlop teteje

telefon: +36 20 669 1238

email: info@klubmedia.com

Keresés
 

Sony Ericsson telefonjai négy iF Design díjat is elnyertek

Az Xperia active, az Xperia ray, az Xperia mini pro és a Mix Walkman készülékek a megtisztelő elismerést innovatív formatervezésükkel és az általuk kínált kiemelkedő funkcionalitással érdemelték ki. Az Xperia active okostelefont a legértékesebb arany díjjal illették.

image

 2012-es iF termék dizájn díjátadóján a Sony Ericsson készülékei négy elismerést is elnyertek a telekommunikációs kategóriában. Az Xperia active okostelefon a legmegtisztelőbb arany díjat kapta. A zsűri tagjai a termékek minőségi formatervezése mellett azok megvalósítását, az alapanyagok kiválasztását, az előállítás környezetre gyakorolt hatását, valamint a termék felhasználók számára kínált előnyeit vették figyelembe a döntés során.

 

Az iF arany termék dizájn díjjal a telekommunikációs ipar legjobb formatervezésű készülékét tüntetik ki. Az Xperia active az elismerést karcolásmentes, nedves kézzel is kiválóan használható érintőképernyőjével érdemelte ki, melynek kijelzője szikrázó napfényben is kiválóan látható.

„Gratulálunk a Sony Ericssonnak az arany iF díj elnyeréséért. Az Xperia active egy rendkívüli okostelefon, amely a funkcionalitást ötvözi a kivételesen elegáns dizájnnal. Ez a készülék por-és vízálló kialakításával első osztályú választás – különösen az aktív életmódot folytató felhasználók számára” – tette hozzá Ralph Wiegmann, a hannoveri iF International Forum Design GmbH ügyvezető igazgatója.

 

Sony Ericsson Xperia active

 

A Sony Ericsson gondos odafigyeléssel választotta ki az Xperia active-hoz használt alapanyagokat, így egy a fenntarthatóság jegyében tervezett, esztétikus, elnyűhetetlen kivételes funkciókkal rendelkező okostelefont vezetett be a piacra (az Xperia active-ról szóló tesztünket itt találod).

További két Xperia okostelefon és a Mix Walkman készülék is elismerésben részesült:

· A szupervékony Xperia ray dinamikus formájával tökéletesen belesimul a felhasználók tenyerébe. A készülék prémium megjelenését az alumínium váz mellett a burkolat felületének igényes kialakítása fokozza.

 

Sony Ericsson Xperia ray

 

· A Mix Walkman cserélhető gumipántjainak köszönhetően a felhasználók személyre szabhatják telefonjuk megjelenését. A letisztult előlap és a puha körvonalakkal rendelkező hátlap találkozása teszi ezt a telefont kivételessé.

 

Sony Ericsson Mix Walkman

 

· Az Xperia mini pro QWERTY billentyűzete gyors gépelést biztosít. A fényes lakkhatású, valamint a tükröződő felületek ötvözete a friss színekkel igazán energikus és fiatalos megjelenést biztosít.

 

Sony Ericsson Xperia mini pro
 
 

 forrás:sg.hu

Vissza
2012. február 15. @ 10:11:38
Megosztás: