Bal oszlop teteje

telefon: +36 20 669 1238

email: info@klubmedia.com

Keresés
 

SONY Handycam® újdonságok

Értesüljön a Handycam® újdonságokról. Olvassa el a videokamerákkal kapcsolatos legfrissebb híreket. Ismerje meg, hogy a legújabb Handycam® videokamerák hogyan segíthetnek Önnek lenyűgöző videók formájában rögzíteni a különleges családi eseményeket, valamint az élet egyszeri és megismételhetetlen pillanatait.

 

image

 

 

 
Bárhol megoszthatja filmjeit a nagy fényerejű kivetítő segítségével

Bárhol megoszthatja filmjeit a nagy fényerejű kivetítő segítségével

Képzelje el, milyen lenne, ha filmjeit azonnal megoszthatná mindenkivel. A Sony ezt az elképzelést segíti valóra váltani a tavaly bemutatott, beépített kivetítővel rendelkező videokamerákkal. 

Idén már akár 2,5 méteres távolságra is kivetíthetők a filmek és a képek az új, továbbfejlesztett, beépített LED-kivetítőkkel

Az Amazonas vidékén túrázik? A Taj Mahal csodáit fedezi fel? Éppen egy strandon üldögél a családjával? A kivetítő segítségével egy pillanat alatt megoszthatja a filmeket 15 lumen fényerejű, részletgazdag minőségben, akár nappal, akár éjszaka, bárhol is legyen. 

Keltse életre a jelenetet a kiváló teljesítményű, beépített hangsugárzókkal, vagy ha ennél is magával ragadóbb hangélményre vágyna, használja az új, hordozható, egyszerűen csatlakoztatható, 360°-ban élvezhető hangsugárzónkat, bárhol és bármikor. Olyan ez, mintha egy mini mozi lenne Önnél, bárhová is vigye az útja.

 

 

Rögzítsen még többet az élet felejthetetlen pillanataiból

Rögzítsen még többet az élet felejthetetlen pillanataiból

Filmezze az eseményeket mozgás és a zoom funkcióval történő nagymértékű közelítés használata közben. Az új, kiegyenlített optikai SteadyShot automatikusan javít minden egyes mozdulatot a filmezés során, így Ön olyan részleteket is filmre vehet, melyek rögzítése a legtöbb készülék számára lehetetlen feladat, különösen a zoom funkció használata esetén. 

Rögzítsen nagylátószögű felvételeket az új 26 mm-es nagylátószögű objektívvel, rögzítsen kristálytiszta, 5.1 csatornás surround hangot, illetve közelítsen rá a témára atovábbfejlesztett kiszélesített zoom funkcióval. 

A Handycam® csúcstechnológiás videofunkcióival mostantól akár 24,1 megapixeles fotókat is rögzíthet, így az élet kihagyhatatlan pillanatainak még több részletét élvezheti.

 

 

Az utazások és a dinamikus életstílus tökéletes kiegészítője

Az utazások és a dinamikus életstílus tökéletes kiegészítője

Vigye magával mindenhová a pehelysúlyú Handycam® videokamerát, és hozzon ki még többet az utazásaiból. Egyre több Handycam® videokamerát kínálunk GPS funkcióval és közel 80 előzetesen telepített ország térképpel. Oroszországtól Egyiptomig, Indiától Brazíliáig, pontosan megjelölheti a videók és fotók rögzítésének helyszínét, illetve rákereshet egy adott helyre

Mostantól minden videokameránk tartozék HDMI®-kábellel ésbeépített USB-kábellel rendelkezik, így gyorsan feltöltheti az akkumulátort, illetve filmjeit az internetre, amikor épp távol van otthonától. A 2012-ben kínált Handycam® videokamerák tökéletes útitársak.

 

 

Helyezze egyedi 3D perspektívába filmjeit

Helyezze egyedi 3D perspektívába filmjeit

Engedje szabadjára kreativitását, és fedezze fel a filmezést egy teljesen új oldalról. Innovatív, 3D videokameráink mostantól még kompaktabbak és könnyebbek, így kiemelten részletgazdag 2D és 3D filmeket rögzíthet, bárhol is jár. Mostantól 3D-ben akár 12-szeres, 2D-ben pedig 17-szeres zoom áll rendelkezésére, így a családjáról készült, lenyűgöző közeli felvétel is életre kelthető. 

Tekintse meg 3D emlékeit 3D televízión, vagy élvezze a pillanatot kristálytiszta 2D-ben, bármilyen televízión. Az új 3D Handycam® videokamerák környezetbarát készülékek. 

A videokamera háza újrahasznosított anyagokból készül, ráadásul az új Eco üzemmód is elérhető, melynek használatával energiát és akkumulátorkapacitást takaríthat meg. A környezetbarát működtetés egyúttal azt is jelenti, hogy hosszabb ideig filmezhet az akkumulátor újratöltése nélkül.

 

 

Könnyen tárolhatja és megoszthatja emlékeit online

Könnyen tárolhatja és megoszthatja emlékeit online

Ne hagyja filmjeit és fotóit parlagon heverni a számítógépen vagy a memóriakártyán. Új PlayMemories™ szolgáltatásunkkal könnyedén szerkesztheti, feltöltheti és megoszthatja a különleges pillanatokat. 

Közvetlenül a Handycam® videokameráról mentheti fotóit és videóit személyes online tárhelyére

Töltse le a PlayStation®3 készülékhez kínált PlayMemories™ alkalmazást, és máris igény szerint szerkeszthet bármit. 

Azonnal megoszthatja a felvételeket családtagjaival és barátaival a számítógépről, a táblaszámítógépről, illetve mobiltelefonról (az ingyenes PlayMemories™ alkalmazásunk használatával), vagy hazaérve ismét átélheti a pillanat varázsát a televízió nagy képernyőjén. Nem gondolja, hogy itt az ideje újra felfedezni rég elfeledett filmjeit és fotóit?

 

Vissza
2012. február 08. @ 11:07:19
Megosztás: