Bal oszlop teteje

telefon: +36 20 669 1238

email: info@klubmedia.com

Keresés
 

E.ON Energiatakarékossági Díjat kapott a KDL-EX310

A Magyarországon egyedülálló E.ON Energiatakarékossági Díjat kisképernyős televízió kategóriában a Sony 32 colos KDL-EX310-es modellje nyerte el. 

image

energiatakarekossagi_dij

 

 Az E.ON Energiatakarékossági Díjára idén 7 kategóriában 35 pályázat érkezett, amelyek közül a TÜV Rheinland mérései alapján ítélték oda a legtakarékosabb készülékeknek járó elismerést. A díjakat az E.ON székházban, ünnepélyes keretek között adták át délelőtt 10.00 órakor.

A TÜV Rheinland független szakértőinek értékelése szerint a Sony kisképernyős LED tévéje a legkisebb energiafogyasztású modell 2011-ben. A nemzetközi műszaki tanúsító szervezet második éve működik közre az E.ON Energiatakarékossági Díj kezdeményezésben, melynek célja megtalálni és bemutatni a nagyközönségnek a leggazdaságosabb és leginkább környezetbarát szórakoztató elektronikai és háztartási eszközöket.

Pál Norbert, az E.ON energiaszolgáltató Kft. ügyvezetője szerint a díj amellett, hogy a környezettudatos életmód jelentőségét hangsúlyozza, kiváló vásárlási iránytűként is szolgálhat. „Ha nagyobb háztartási gép és szórakoztató elektronikai eszköz kiválasztásánál okosan döntünk, éves szinten akár több tízezer forintot is megspórolhatunk, ami manapság senkinek sem elhanyagolható szempont.” – mondta az ügyvezető a díjátadón.

A Sony-nak járó  elismerést Rab Sándor, a vállalat magyarországi vezetője vette át, aki elmondta, hogy a Sony, nemcsak termékei takarékos működését tartja rendkívül fontosnak, de az azok előállításához használt energiatípus és nyersanyag kiválasztására is nagy figyelmet fordít.

image

 

Vissza
2012. február 01. @ 12:35:57
Megosztás: