Bal oszlop teteje

telefon: +36 20 669 1238

email: info@klubmedia.com

Keresés
 

Sony Walkman B170 család

Színes, villámgyorsan tölthető, tuningolt basszussal megáldott MP3 lejátszókkal jelentkezett a Sony.

image

B170-es család a tagjai, 3 perc töltéssel a hátuk mögött akár 90 perc zenehallgatásra is elegendő energiát képesek az akkumulátorukban eltárolni. A 2GB-os és 4GB-os verzióban kapható, mindössze csak 28 grammos kütyük teljes töltöttség mellett pedig 18 óráig képesek hanghullámokkal ellátni a fejhalgató másik végén lévő felhasználót.

 

 

 


A gyorsan tölthető akkumulátor mellett a Sony B170 fedélzetén helyet kapott egy equalizer, egy hangrögzítő, egy USB 2.0, valamint egy Bass Boost-ra keresztelt gomb, melynek nevéről ordít, hogy a basszus alacsony hullámait fogja erősíteni.

 

 

 

 

A hangulatunkhoz illő zeneszámokat a ZAPPIN kereső technológiával is keresgélhetjük, mely mindenféle katalógusban történő böngészés helyet végigzongorázza a zeneszámainkat, majd mintákat kezd el játszani. Amikor hallunk egy számunkra tetsző dallamot, megnyomjuk a playt és máris hallgathatjuk a muzsikát.

 

 

 

 

A Sony Walkman B170 áráról egyelőre nem rendelkezünk információkkal, azonban a megjelenésére valamikor a hónap végén lehet számítani.

 

forrás:mobilport.hu

Vissza
2012. január 23. @ 10:07:12
Megosztás: