Bal oszlop teteje

telefon: +36 20 669 1238

email: info@klubmedia.com

Keresés
 

PS Vita

A hivatalos PS blogon közzétették a gép dobozképét és a kezdő alkalmazások listáját.

image

A PS Vita európai hardver termékmenedzsere megosztotta velünk a PS Vita dobozképét és egy rövid leírást adott annak kezdő alkalmazásairól.

 

A gép idén december 17-én jelenik meg Japánban, majd hozzánk pedig jövő év márciusában érkezik.

De nézzük szépen sorban, hogy mit is kínálnak a kezdő csomagban:

 

appicn-WelcomeParkWelcome Park: Ezen alkalmazás amolyan tutorialként fog funkcionálni, bemutatja, hogy a Vita milyen lehetőségeket rejt magában.
appicn-PartyParty: Az alkalmazás segítségével akár játék közben is kommunikálhatunk barátainkkal, hang és írott szöveg segítségével is.
appicn-PSStorePlayStation Store: Közvetlen link a PS Store-ra, ahonnan játékokat, DLC-ket, kiegészítéseket, alkalmazásokat tölthetünk le
appicn-GroupMessagingGroup Messaging: Üzenetküldő rendszer, ami segítségével PS3 és PS Vita tulajdonosokkal tarthatjuk a kapcsolatot, akár különféle dolgokat is megoszthatunk egymással.
appicn-PhotosPhotos :Értelemszerűen a gép fotó funkcióját érhetjük el vele. Itt készíthetünk képeket, és itt nézhetjük vissza azokat.
appicn-nearNear: Tartózkodási hely alapján kialakított közösségi háló, kifejezetten játékra kihegyezve. A közelünkben lévő játékosokkal hoz össze, hogy könnyen tudjunk magunknak ellenfeleket és társakat találni.
appicn-TrophiesTrophies: Trófeáinkban gyönyörködhetünk. Itt megnézhetjük az eddig összegyűjtött trófeákat.
appicn-Music-256x256-killerMusic: A gép zenelejátszó részlege, itt hallgathatjuk meg a vitára feltöltött zenéinket.
appicn-FriendsFriends: Barátaink listája. Itt kereshetünk barátaink között és innen kiindulva tarthatjuk velük a kapcsolatot.
appicn-BrowserInternet Browser: Böngésző szoftver, hogy menet közben is élvezhessük a világháló adta örömöket.

 

forrás:gamepod.hu

Vissza
2011. október 06. @ 14:08:53
Megosztás: