Bal oszlop teteje

telefon: +36 20 669 1238

email: info@klubmedia.com

Keresés
 

Sony bejelentette az őszi fényképezőgép kollekcióját

SONY NEX-5N

SONY NEX-7

SONY SLT-A77

SONY SLT-A65

SONY NEX-VG20

image

Sony NEX-5N és NEX-7

A NEX sorozat sikerére alapozva a Sony új NEX-7 és NEX-5N modelljei emelik magasabb szintre a tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgép kategóriát. A két új modellel ugyanis megszülettek a világ leggyorsabb expozíciós teljesítménnyel rendelkező cserélhető objektíves fényképezőgépei.  mindössze 0,02 másodperces expozíciós időközzel.
A fényképezőgépek titka az Exmor APS HD CMOS szenzor, amely a Sony BIONZ képalkotó rendszerrel egészült ki. A szenzor és a képalkotó rendszer kombinációja a 0,02 másodperces expozíciós időköz mellett biztosítja a tiszta, alacsony zajszintű képminőséget még gyenge fényviszonyok esetén is.

 

 


A NEX-5N és a NEX-7 segítségével egyetlen gombnyomással indítható az AVCHD ver. 2.0 (progresszív) Full HD filmfelvétel sztereó hanggal és 50p képfeldolgozással - mely az APS-C szenzoros, cserélhető objektíves fényképezőgépek világában világelső.
A strapabíró és dizájnos magnézium váz az NEX-7 esetében a könnyű hordozhatóságot biztosítja kb. 291 g tömegével (csak a váz). A NEX-5N magnézium váza legkeskenyebb pontján mindössze 23,3 mm, így a NEX-5N méltó követője a korábbi NEX-5 készülékek elegáns, minimalista vonalvezetésének.

 

Sony SLT-A77 (α77) és SLT-A65 (α65)

Az α77 jelenleg a világ leggyorsabb folyamatos AF expozíciós teljesítményével büszkélkedhet, hiszen maximális felbontás mellett képes akár 12 kép/mp sorozatfelvételre, miközben a fázisérzékelős autofókusz folyamatosan aktív. Az α65 hasonló teljesítményre, mintegy 10 kép/mp sebességre képes.

 


Mindkét fényképezőgép rendelkezik az XGA OLED Tru-Finder keresővel. A 2359 ezer képpontos (XGA) felbontású precíz elektronikus kereső tiszta, részletekben gazdag, magas kontrasztú képeket jelenít meg közel 100%-os képi lefedést is nyújtva.
A keresőben részletes információ látható az expozícióval kapcsolatban: ötféle kereső mód közül lehet választani. 
Az α77 és az α65 fényképezőgépek technológiai hátterét a Sony által újonnan kifejlesztett 24,3 valós megapixeles felbontású Exmor APS HD CMOS szenzor és BIONZ képalkotó rendszer adja, biztosítva a kristálytiszta, alacsony zajtartalmú képeket és Full HD videókat.

 

 

Handycam NEX-VG20E

A Sony NEX-VG20E számos újdonságot kínál elődjéhez, az elismert NEX-VG10E kamerához képest - amely a világ első, cserélhető objektíves kamerája az amatőr kategóriában. A manuális vezérlés a lehető legrugalmasabb kezelést nyújtja, amely által a NEX-VG20E tulajdonosok széles körben képesek kihasználni a kompatibilis E-bajonettes objektívek művészi képességeit.
A 16,1 megapixel felbontással az Exmor APS HD CMOS szenzor kivételes képminőséget biztosít mely következtében még gyenge fényviszonyok között készült felvételeken sem látható zavaró képzaj. A 16 megapixeles fényképek RAW támogatása egyben azt is jelenti, hogy a DSLR felhasználókhoz hasonló szintű utólagos szerkesztésre is lehetőség van. 
A hangfelvételekért a precíz technológiát felvonultató Quad Capsule Spatial Array mikrofon felel, amely sztereó és 5.1 csatornás hangzás felvételére egyaránt alkalmas. A megújult audio vezérlésen felül profi szintet képviselő jack csatlakozó található külső mikrofon illetve fejhallgató csatlakoztatására.

 


A felvételek szépen komponálhatók és visszanézhetők a 7,5cm/3" Xtra Fine LCD kijelzőn, amely TruBlack technológiájának köszönhetően tiszta, magas kontrasztú képeket képes megjeleníteni. A kijelző akár 270 fokos szögben is forgatható, így kényelmes komponálást nyújt a kamerával még alacsony szögből való felvétel esetén is. Az érintőképernyő által a beállítások egyszerűen és gyorsan elérhetőek.

 

 

Vissza
2011. augusztus 25. @ 11:10:00
Megosztás: