Bal oszlop teteje

telefon: +36 20 669 1238

email: info@klubmedia.com

Keresés
 

Megérkezett a Sony VAIO C sorozata

Trendformáló, divatos notebook

Gyönyörű kialakítása mindenképpen illik majd az Ön stílusához

  • Egyedi fénykibocsájtó kialakítás divatos színekben
  • Szórakozás a nagy kontrasztú, 16:9 képarányú VAIO képernyővel
  • Egy érintéssel aktiválható internetkapcsolat a WEB gombbal
  • Csevegjen barátaival és családtagjaival a HD video chat funkcióval

 

image

A notebookok 14”-os kijelzővel rendelkeznek, és elsősorban a fiatalabb, valamilyen különlegesebb noteszgépre vágyó vásárlókat célozzák meg. Ennek megfelelően a legnagyobb különlegességet a burkolatuk jelenti, ami négy színben érhető el: pirosban, zöldben, narancssárgában és fehérben. Ezek közül az utolsót kivéve valamennyi szín „neon”, ráadásul a burkolat felső rétege még áttetsző is, így erősebb külső fény hatására a gépek igazi neonfényben pompázhatnak.

Az érdekes külső alatt egyébként az A1S1E modell esetében Core i3 processzort, 4 GB memóriát és 500 GB-os merevlemezt találunk, a kijelző felbontása pedig a már szabványosnak mondható 1366×768 pixel. Grafikus kártyaként egy dedikált Radeon HD 6470M-et kaptunk, az optikai meghajtó pedig DVDV+-RW. Csatlakozókból négy USB (ezekből egy 3.0-ás) és egy HDMI került a gépre. Mivel Sony gépről van szó, a webkamera Exmor érzékelőt kapott, ezzel remélhetőleg az átlagnál jobb képet kapunk majd a Skype használata közben is. Újdonságnak számít még a nyári új VAIO gépekkel már végre magyarul is tudó VAIO Care, amelyet az Assist gombbal indíthatunk el.


 

A teljesen új C szérián kívül a tavasszal bemutatott, AMD-alapokra épülő YB készülék is kiegészül egy rózsaszín burkolattal és már 4 GB-nyi RAM-mal rendelkező változattal, a kevésbé különleges kinézetű notebookra vágyók számára pedig megérkezik az E sorozat is, 15”-os kijelzővel, a csúcsmodellben Core i5 processzorral és GeForce 410M grafikus kártyával.

Vissza
2011. június 23. @ 17:27:51
Megosztás: