Bal oszlop teteje

telefon: +36 20 669 1238

email: info@klubmedia.com

Keresés
 

A legfrissebb Handycam® hírek

Elérkezett az ideje, hogy még jobb felvételeket készítsen...

image

Új Handycam® funkciók 2011-ben


A legelső Full HD Handycam® 3D felvétellel

A Handycam® 3D világát ostromolja

Ne csak nézze, hanem készítsen 3D felvételeket! Első, 3D technológiával rendelkező Handycam® videokameránkkal megörökítheti a felejthetetlen emlékeket lenyűgöző, nagyfelbontású 3D-ben. A világ legelső, Full HD 3D videokamerájában két különálló objektív található. Együtt részletgazdag, 1920x1080i felbontású képeket készítenek – mindegyik a legjobb Handycam® videokamerák képmélységével és színeivel.

A felvételt követően 3D képeit megtekintheti közvetlenül a videokamera 3D LCD-képernyőjén. Nem szükséges speciális szemüveget viselnie. Vagy csatlakoztassa 3D-előkészítéssel rendelkező BRAVIA vagy bármely kompatibilis tévéjét, tegye fel szemüvegét, és élvezze a műsort.

 

 

Handycam® beépített projektorral

 

 

Jobb képet készíthet

A Handycam® videokamerák még könnyebbé és élvezetesebbé teszik a felvételek megosztását. Az év újdonsága, a beépített projektor tetszőleges helyre kivetíti videoklipjeit - a közeli falra, a mennyezetre vagy akár egy fehér pólóra is! Ha utazik, a szálloda szobájába visszatérve nagyszerű érzés, hogy újra átélheti a nap emlékezetes pillanatait. Most ismerőseivel és családtagjaival is megoszthatja pillanatait, videokamera vagy tévé csatlakoztatása nélkül.

 

 

Handycam® ki szélesített, akár 70-szeres zoommal

 

Kerüljön közelebb a cselekményhez!

Néha nem lehet elég közel kerülni a kép témájához. A 2011-es év újdonsága a kiszélesített zoom akár 50%-kal is kiszélesíti a videokamera optikai zoomtartományát. Egyes Handycam® modellek a távoli jeleneteket akár maximálisan, 70-szeresre képesek felnagyítani, amellyel valóban közel hozzák az eseményeket, és kiváló képminőséget nyújtanak.

 

 

Handycam® 5.1 surround hangzással

 

Kiemelkedő hangminőség

Az úti beszámolóktól az iskolai koncertekig... videói bizonyára megérdemlik a jobb hangaláfestést. Egyes Handycam® modellek kiváló minőségű mikrofonnal rendelkeznek, amely 5.1 csatornás surround hangzást vesz fel. Az új mikrofon kialakítás is csökkenti a szél zúgását, amellyel a beszélgetések tisztábban felvehetők, ha kültéri, szeles környezetben tartózkodik.

A felvételt követően a beépített, fejlett S-Master technológiával és lineáris fáziskorrekcióval rendelkező sztereó hangfalak garantálják a kiváló felvételekhez illő hangzást.

 

 

Egyszerű feltöltés az internetre a PMB Portable szoftverrel

 

Egyszerű megosztás

Utazás közben könnyen betérhet az egyik internetkávézóba, és megoszthatja videoélményeit családtagjaival. A beépített USB-csatlakozó bármely PC-vel összekapcsolja a Handycam® videokamerát, amelyhez nincs szükség kábelre.

A csatlakoztatást követően a videokamerában lévő beépített PMB Portable szoftver automatikusan elindul. Ez a praktikus alkalmazás megjeleníti az összes videoklipet és fényképet a számítógép képernyőjén. Válassza ki, és töltse fel kedvenceit percek alatt a Facebook™, a YouTube™ és más népszerű közösségi portálokra.

 

 

 
 
Vissza
2010. december 15. @ 11:19:16
Megosztás: