Bal oszlop teteje

telefon: +36 20 669 1238

email: info@klubmedia.com

Keresés
 

SEBO Műszaki Szaküzlet

Céginformáció

A SEBO Műszaki Szaküzlet elődje 1992-ben alakult Szombathelyen. A kezdetben egyéni vállalkozásként induló üzlet Háztartásigép Diszkont néven kezdte el működését, mindössze két alkalmazottal, 50m2 területen, a Zanati út 1 szám alatt (a volt AFIT helyén). A folyamatos bővítés eredményeképpen a cég átalakult, 1998 óta SEBO Kft néven folytatja tevékenységét. Cégünk 2002-ben kibővült, így új helyre, a régivel szemben, a Pálya utca 10-16. szám alá költözött. 2008-ban változtattuk meg üzletünk nevét SEBO Műszaki Szaküzletre. Ma már öt alkalmazottal, és mintegy 400m2 területen, elsősorban beépíthető és szabadon álló konyhai berendezések választékával, valamint a Samsung híradástechnikai termékek forgalmazójaként várja a vásárlókat.

Minőségpolitika

A SEBO Műszaki Szaküzlet legfontosabb feladatának tekinti, hogy a vevőik által támasztott minőségi elvárásoknak maximálisan megfeleljen. A vásárlóknak a legfőbb szempont az áruk megbízhatósága, valamint a széles áruválaszték. A megye egyetlen, hivatalos SAMSUNG márkaboltjaként nemcsak a szórakoztató elektronikai termékek széles választékával, hanem a szabadon álló, valamint beépíthető konyhai termékek komplett kínálatával is rendelkezünk.

A termékek ajánlása során figyelembe vesszük az Ön igényeit, lakásának adottságait, a beszereléséi lehetőségeket is. A multinacionális cégek személytelenségével szemben, üzletünkben Ön mindig egyéni megoldásokra, udvarias kiszolgálásra számíthat. A megfelelő árucikk kiválasztását szakmai tanácsadással, valamint az igények alapos megismerésével biztosítjuk.

 

image

image

image

image

Szombathelyen ingyenes házhoz szállítással, gyors beüzemeléssel kedvező hitel lehetőségek kínálatával, alapos szakmai ismeretekkel várjuk a hozzánk betérő ügyfeleket.

 

SEBO Műszaki Szaküzlet
1992-től a szakkereskedő

9700 Szombathely, Pálya utca 10-16.
Tel.: 94/510- 555

Web: [/url]www.sebomuszaki.hu[/url]
E-mail: info@sebomuszaki.hu