Bal oszlop teteje

telefon: +36 20 669 1238

email: info@klubmedia.com

Keresés
 

Budapest Allee Sony Center

2009 novemberében nyitottunk, a bevásárlóközpont nyitásakor. Kiemelt figyelemmel kísérjük a legújabb Sony termékek megjelenését, igyekszünk azokat Magyarországon az elsők között bemutatni. Választékunkban mindig megtalálhatóak a legújabb Sony termékek, kiegészítők. VAIO laptop és netbookok egyedülálló típus és színválasztékban, már kiegészítők is! 

Továbbképzéseken részt vett munkatársaink szakértelme sokat segít a minőségi eladásban. Meggyőződésük, hogy nem feltétlenül a legdrágább termék szolgálja egy adott vásárló érdekét, ezért minden lehetőséget megragadunk, hogy információt szerezzünk a felhasználás körülményeiről, céljáról, így az Ön számára a legmegfelelőbbet tudjuk ajánlani. 

Minden vásárlónkat és érdeklődőnket arra bíztatjuk, hogy forduljanak hozzánk bizalommal akkor is, ha csak kíváncsiak, vagy bármilyen műszaki információra van szükségük. Törzsvásárlói kártyát adunk minden 100.000 Ft felett vásárlónknak, melyre későbbi vásárlásaiknál kedvezményt adunk, ezt a kártyát három boltunkban (Allee, Árkád, Margit körút) is érvényesíthetik. 

Internetes rendelés estén az 50.000.-Ft feletti vásárlásoknál az egész országban díjmentes a kiszállítás. Az árut csak átvétel után kell kifizetnie!


SzolgáltatásainkElérhetőségeink

Cím:1117 Budapest, Október 23. u. 8-10. (Allee Bevásárlóközpont, 2. emelet)
Telefon:(1) 279-1581
E-mail:marvany@enternet.hu
Weboldal:http://www.nagyonjo.eu/
Nyitvatartás:hétfő - szombat: 10:00-21:00
vasárnap: 10:00-19:00