Bal oszlop teteje

telefon: +36 20 669 1238

email: info@klubmedia.com

Keresés
 

Műszaki P&P Kft. PAKS

Cégünk 1990-ben alakult családi vállalkozásként P&P kft néven. Kezdetben lakberendezési tárgyak, bútorok, arany-ezüst ékszerek és szórakoztató elektronikai termékek kiskereskedelmével foglalkoztunk.1995-ben kivált a műszaki részleg és Műszaki P&P Kft néven folytattuk a tevékenységet. 2000-ben csatlakoztunk a VODAFONE viszonteladói hálózatához.20 év alatt folyamatosan bővítettük árukészletünket és költöztünk egyre nagyobb üzlethelyiségbe.
2008-ban találtuk meg a mostani helyünket, 300 négyzetméteren nagy választékban megtalálható kisháztartási gépek, nagy háztartási gépek, televíziók, digitális fényképezőgépek, kamerák, navigációk, stb. A klubmédia hálózat tagjaként SAMSUNG termékek nagy választékával állunk a vásárlók rendelkezésére.Ezt egészíti ki online elektronikus áruházunk, ahol minden termékünk megtalálható, részletes technikai paraméterekkel és fotóval. Ha a keresett termék nincs web oldalunkon, írjon nekünk a muszakipesp@t-online.hue-mail címre, és mi megpróbáljuk azt a legjobb áron beszerezni önnek.

Termékek átvétele történhet személyesen üzletünkben, valamint kérhetik házhozszállítást is.  Raktárkészletünk és kínálatunk folyamatosan változik. 

Üzletünk hitelügyintézéssel, utánvétes házhoz szállítással és személyes vásárlásnál készpénzes, bankkártyás, vagy ajándék utalványos fizetési lehetőséggel áll rendelkezésre.
 

Műszaki P&P Kft.

7030 Paks, Dózsa György út 25.

Tel:+36 70/940-76-27

Fax:+36 75/511-150

E-mail: muszakipesp@t-online.hu